sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Changing the world step by step


Prima postare cu un titlu putin cliseic dar foarte adevarat. Asa cum conceptul si tehnologiile green vin din afara Romaniei, si conceptul de schimbare a venit pe aceeasi cale, intruchipata in fel si fel de metode unele mai bune unele ai putin bune dar acum schimbarea pentru noi, sustenabilitatea, reprezinta conceptul nucleu al unui demers cu impact major in vietile noastre.
Un business "verde" este astazi cea mai rapida metoda de a schimba, de a imbunatati calitatea vietii noastre si de a demonstra intelegerea vasta a acestei lumi. Green contact - reprezinta contactul direct cu clientul, asa cum spune si Ghandi "fii schimarea pe care vrei sa o vezi in jurul tau", asadar acoperisul verde in toate formele sale, peretii verzi, sunt doua modalitati directe de a schimba pasa cu pas lumea.
Se naste un concept nou in Romania, pas cu pas se va ridica in fata noastra pentru a imbunatati calitatea vietii, pentru a ne ajuta sa intelegem importanta naturii in vietile noastre, in sanatatea noastra fizica si mentala.
Serviciile oferite vor fi de proiectare si implementare a proiectelor de acoperisri verzi, gradini pe acoperisuri, gradini verticale si pereti verzi, cu ultimele tehnologii testate si imbunatatite aprobate de societatile internationale avizate cu standardele cele mai ridicate. In acelas timp, o echipa de specialisti din varii domenii, avand in vedere interdisciplinaritatea acestui proiect, lucreaza pentru a aduce in Romania acoperisurile verzi si peretii verzi in forma usor accesibila tuturor nu doar intr-o sfera exlusivista cu costuri piperate.
Mergem mai departe, vom fi aici cu fiecare pas innainte al echipei.

Pe curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu